Beşiktaş Altay Maçı - Feyyaz Uçar: Bana göre pozisyon net penaltı videosunu / Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti.

Süper lig'in en iyi futbol oynayan takımlarından biri olan altay da maçın önemli bölümünde beşiktaş'ın bu eksikliklerini doğru değerlendirdi. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada .

Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Berke Özer: Fenerbahçe’nin baÅŸarısı
Berke Özer: Fenerbahçe’nin başarısı from img.fanatik.com.tr
Lis, naderi, björkander, murat, cebrail, kappel, zeki, thaciano, thiam, erhan, bamba beşiktaş: . Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Süper lig'in en iyi futbol oynayan takımlarından biri olan altay da maçın önemli bölümünde beşiktaş'ın bu eksikliklerini doğru değerlendirdi. Altay beşi̇ktaş maçinda muhtemel 11'ler altay: Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu.

Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada .

Altay beşi̇ktaş maçinda muhtemel 11'ler altay: Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Lis, naderi, björkander, murat, cebrail, kappel, zeki, thaciano, thiam, erhan, bamba beşiktaş: . Süper lig'in en iyi futbol oynayan takımlarından biri olan altay da maçın önemli bölümünde beşiktaş'ın bu eksikliklerini doğru değerlendirdi. Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus .

Altay beşi̇ktaş maçinda muhtemel 11'ler altay: Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Süper lig'in en iyi futbol oynayan takımlarından biri olan altay da maçın önemli bölümünde beşiktaş'ın bu eksikliklerini doğru değerlendirdi. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu.

Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Feyyaz Uçar: Bana göre pozisyon net penaltı videosunu
Feyyaz Uçar: Bana göre pozisyon net penaltı videosunu from iaftm.tmgrup.com.tr
Lis, naderi, björkander, murat, cebrail, kappel, zeki, thaciano, thiam, erhan, bamba beşiktaş: . Altay beşi̇ktaş maçinda muhtemel 11'ler altay: Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Süper lig'in en iyi futbol oynayan takımlarından biri olan altay da maçın önemli bölümünde beşiktaş'ın bu eksikliklerini doğru değerlendirdi. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada .

Altay beşi̇ktaş maçinda muhtemel 11'ler altay:

Lis, naderi, björkander, murat, cebrail, kappel, zeki, thaciano, thiam, erhan, bamba beşiktaş: . Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Süper lig'in en iyi futbol oynayan takımlarından biri olan altay da maçın önemli bölümünde beşiktaş'ın bu eksikliklerini doğru değerlendirdi. Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Altay beşi̇ktaş maçinda muhtemel 11'ler altay:

Altay beşi̇ktaş maçinda muhtemel 11'ler altay: Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Lis, naderi, björkander, murat, cebrail, kappel, zeki, thaciano, thiam, erhan, bamba beşiktaş: . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Süper lig'in en iyi futbol oynayan takımlarından biri olan altay da maçın önemli bölümünde beşiktaş'ın bu eksikliklerini doğru değerlendirdi. OÄŸuz Altay Kimdir - ultrAslan Koordinatörü - MuhteÅŸem
Oğuz Altay Kimdir - ultrAslan Koordinatörü - Muhteşem from www.ultraslan.com
Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Altay beşi̇ktaş maçinda muhtemel 11'ler altay: Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Lis, naderi, björkander, murat, cebrail, kappel, zeki, thaciano, thiam, erhan, bamba beşiktaş: . Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Süper lig'in en iyi futbol oynayan takımlarından biri olan altay da maçın önemli bölümünde beşiktaş'ın bu eksikliklerini doğru değerlendirdi.

Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus .

Süper lig'in en iyi futbol oynayan takımlarından biri olan altay da maçın önemli bölümünde beşiktaş'ın bu eksikliklerini doğru değerlendirdi. Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanan mücadeleyi fırat aydınus . Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Altay beşi̇ktaş maçinda muhtemel 11'ler altay: Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti. Lis, naderi, björkander, murat, cebrail, kappel, zeki, thaciano, thiam, erhan, bamba beşiktaş: . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada .

Beşiktaş Altay Maçı - Feyyaz Uçar: Bana göre pozisyon net penaltı videosunu / Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti.. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Lis, naderi, björkander, murat, cebrail, kappel, zeki, thaciano, thiam, erhan, bamba beşiktaş: . Süper lig'in en iyi futbol oynayan takımlarından biri olan altay da maçın önemli bölümünde beşiktaş'ın bu eksikliklerini doğru değerlendirdi. Haftanın açılış maçında altay, beşiktaş'ı konuk etti.